Martin Vloedgraven

Bedrijfskundige, yogadocent en geregistreerd fysiotherapeut: dat is voor mij een mooie, uitgebalanceerde combinatie. Die balans is voor mij belangrijk. Daar geloof ik in.

Het is mijn ambitie om: ‘Mensen in beweging te brengen’. Mijn doel is: mensen, individuen en groepen of teams, al wat voor hen mogelijk is te laten realiseren. We gaan een nieuw evenwicht vinden dat efficiënter, sneller en/of mooier is. Plezier in bewegen is daarbij ook belangrijk. Dat alles levert extra energie en ruimte voor nieuwe inspiratie op.

Mijn bijdrage is het inbrengen van enthousiasme, levensplezier, passie, relativeringsvermogen en mijn uitgebreide kennis & ervaring.

Nu ben ik, naast de werkzaamheden die ik doe voor StudYoPi (en ACoF), werkzaam als senior ledenadviseur, projectleider en coach bij Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie (KNGF), voornamelijk in de regio Noordoost Nederland.

Persoonlijke ontwikkeling gaat door. Yogi Bhajan zei al: “Als je ergens meester in wil worden moet je er les in gaan geven”. Daarom zijn Wilma en ik in de KRI Trainer Academy beland. Onderweg om opleider voor opleiders te worden in dit internationale veld. Onze mentor is Hariang Kaur (Christine Michon) van 3HO Nederland.