Lesschema van StudYoPi

We blijven open, maar ook wij ontkomen er niet aan: met ingang van 29-11 kunnen we na 17.00 uur alleen nog via ZOOM lessen geven. Dat betreft dan de lessen op maandag t/m donderdagavond. Het programma vrijdag gaat gewoon door. Wel moet je bij binnenkomst een geldig Coronatoegangsbewijs kunnen tonen. Je kunt dan in principe gewoon naar je reguliere les komen. Natuurlijk houden we ons nog steeds aan alle basis voorschriften en blijf je bij klachten thuis. Wil je liever nog via Zoom? Dat kan!
We sturen onze klanten weer een uitnodiging voor hun les. NB DIE LINK werkt voor een langere periode.  Zo werkt Zoom. Dit is een algemene uitleg om in de les te komen.

Voor optimale instellingen voor onze lessen daarna kijk hier.

Als je nieuw bent, als je al klant bent en geen link hebt ontvangen(of die kwijt bent) of als je je les wilt verzetten, stuur dan even een bericht. 
Dat geldt ook als je liever niet via ZOOM meedoet, maar een opgenomen les wilt bekijken, we hebben steeds van verschillende lessen (nieuwe) opnames beschikbaar.


Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Dans naar Balans Apeldoorn, Talma Borgh

december 10 @ 14:45 - 15:45

 

Dans naar Balans is speciaal ontwikkeld voor mensen met Parkinson, MS, Reuma, een andere beperking of gewoon omdat je het fijn vindt om te bewegen op muziek. Dans naar Balans is geïnspireerd door de organisatie Dance for PD (Parkinson’s disease) bij de Mark Morris Dance Group in New York. De lessen zijn daarna ook verder ontwikkeld om bruikbaar te zijn voor mensen met andere (chronische) aandoeningen.

Tijdens de lessen combineren we dansbewegingen uit moderne dans, klassiek ballet, Jazzdans en Tai Chi en improvisatie. Het vertellen van verhalen, inbeeldingsvermogen en het uiten van emotie worden gekoppeld aan specifieke aandachtsgebieden zoals balans, flexibiliteit en coördinatie.
De lessen bieden echter meer dan alleen beweging. Het gaat om een creatief proces, waar plezier, ontmoeting, ontplooiing en hernieuwd vertrouwen in het eigen lichaam net zo belangrijk zijn als de beweging zelf. Ervaring met dans is niet nodig en de lessen zijn voor iedereen geschikt, ongeacht het conditieniveau.


Er zijn geen beschikbare plekken meer.
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden

 

Gegevens

Datum:
december 10
Tijd:
14:45 - 15:45
Bekijk de site van Evenement

Organisator

StudYoPi
Telefoon:
06 27 39 57 33
E-mail:
wilma@studyopi.nl

Locatie

Talma Borgh, Apeldoorn
Fortlaan 47
Apeldoorn, 7325 ZE Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06 27 39 57 33

AANMELDFORMULIER
1. Open het .
2. Vul het volledige formulier in.
3. Verzend het formulier. Je ontvangt een bevestiging per mail, check evt. jouw spambox.

Liever een 10-Strippenkaart?
Koop die hier online:

KOSTEN per 1-9-2021

• Wekelijks 1x 60 minuten les € 39,00 per maand

• Wekelijks  1x 90 minuten les € 49,00 per maand

• Wekelijks 2x 60 minuten les € 59,50 per maand

• Wekelijks 2 lessen, 150 minuten € 63,50 per maand

• Onbeperkt* € 77,00 per maand

• Tienstrippenkaart** voor 60 minuten lessen € 117,50

• Tienstrippenkaart** voor 90 minuten lessen € 132,50

• 1 losse les 60 minuten € 12,50

• 1 losse les 90 minuten € 16,00

*Onbeperkt geldt voor alle vaste wekelijkse lessen, je volgt een vast aantal van die lessen (als er voldoende plek is)
**Tienstrippenkaart is geldig in alle vaste wekelijke lessen

Een proefles is gratis als je aansluitend minimaal een half jaar abonnement neemt. Dat verrekenen we dan met de eerstvolgende incasso. Uitzondering hierop is de proefles Mindfulness van 2 uur, daarvan zijn de kosten €12

Kosten voor alleen deelname maandelijks aan Mindfulness is € 24,50 per keer. Als je al vast andere lessen volgt gelden andere bedragen.

Het cursusgeld voor abonnementen en aanvullende lessen wordt de 15e van elke kalendermaand automatisch afgeschreven. Het cursusgeld wordt jaarlijks 11 keer geïncasseerd. Klik hier voor de overige voorwaarden.
Meer informatie over kosten & aanmelden, lees verder.

Nog vragen? Neem dan contact op!