Aanmelden
Bevalt de les dan kun je kiezen hoe je verder wil. Je hebt de keus tussen een vast abonnement, 10 strippenkaart (die is een half jaar geldig)of een losse les. Je kunt je aanmelden door het formulier van jouw keuze volledig in te vullen en direct digitaal te verzenden. Een losse les kun je per les, vanuit de kalender, direct aanschaffen en betalen.
Middels jouw akkoord op het formulier geef je aan dat je instemt met de betalingsverplichting en de gestelde voorwaarden. Deze voorwaarden zijn aangepast aan de nieuwste Europese privacywetgeving (AVG) die eind mei 2018 zijn ingegaan.

Materialen en kleding

Materialen zoals matten, dekens en (meditatie)kussens zijn aanwezig. Eigen materiaal mag je daarbij ook extra meenemen. Neem in elk geval een handdoek(en)mee en eventueel een warm vest voor tijdens de ontspanning. Je draagt sowieso gemakkelijk zittende (sport)kleding, die je toestaat om te bewegen.

Opzeggen
De opzegtermijn is twee maand en opzeggen dient schriftelijk te gebeuren. Restitutie van het lesgeld is niet mogelijk. Kijk hier voor algemene en overige (betalings)voorwaarden.

Voor annuleren van workshops en andere events gelden aanvullende voorwaarden. Annuleren is in principe nog mogelijk tot een bepaalde termijn voor aanvang van het evenement. Daarna worden in elk geval kosten in rekening gebracht. Die termijn en de hoogte van de kosten zijn afhankelijk van het evenement en zullen ook daar vermeld worden.