Aanmelden
Bevalt de les dan kun je kiezen hoe je verder wil. Je hebt de keus tussen een vast abonnement, 10 strippenkaart of een losse les. Je kunt je aanmelden door het formulier van jouw keuze volledig in te vullen en direct digitaal te verzenden. Een losse les kun je per les, vanuit de kalender, direct aanschaffen en betalen.
Middels jouw akkoord op het formulier geef je aan dat je instemt met de betalingsverplichting en de gestelde voorwaarden. Deze voorwaarden zijn aangepast aan de nieuwste Europese privacywetgeving (AVG) die eind mei 2018 zijn ingegaan.

Materialen en kleding
Op dit moment vragen we om zoveel mogelijk jouw eigen spullen mee te brengen bij  alle lessen. Matten, dekens en (meditatie)kussens zijn evt. aanwezig. Neem dan een handdoek(en)mee en eventueel een warm vest voor tijdens de ontspanning of voor buiten. Je draagt gemakkelijk zittende (sport)kleding, die je toestaat om te bewegen.

Les gemist?

Er bestaat, in overleg en als er plek is, altijd een mogelijkheid om een gemiste (reguliere) les in dezelfde week in te halen. Je kunt in onze nieuwe kalender  checken of er daarvoor plek is, meld dan online bij die les dat je wisselt van les.

Opzeggen
De opzegtermijn is twee maand en opzeggen dient schriftelijk te gebeuren. Restitutie van het lesgeld is niet mogelijk. Kijk hier voor algemene en overige voorwaarden.