Martin Vloedgraven

Bedrijfskundige, yogadocent en (BIG) geregistreerd fysiotherapeut: een mooie, uitgebalanceerde combinatie. Die balans is voor mij belangrijk. Daar geloof ik ook in.

Het is mijn ambitie om: ‘Mensen in beweging te brengen’. Mijn doel is: individuen en groepen of teams te helpen ontdekken wat er mogelijk is, doelen te stellen, keuzes te maken en er alles aan te doen om dat wat gewenst (of gedroomd) wordt te realiseren. We gaan een vernieuwd evenwicht vinden. Omgaan met de “gedoe dingen”  van alledag en plezier in bewegen(en leven) is daarbij volgens mij zeker ook belangrijk. Dat alles levert je extra energie, vrije tijd om te genieten van wat er al is of ruimte voor nieuwe inspiratie op.

Mijn bijdrage is het inbrengen van mijn enthousiasme, passie, relativeringsvermogen en mijn uitgebreide kennis & ervaring.

Naast de werkzaamheden die ik doe voor StudYoPi (en ACoF), ben ik werkzaam als ledenadviseur in het team Belangenbehartiging (voor Noordoost Nederland) en projectleider bij Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie (KNGF).